A PMFC-t megelőzve lettünk elsők Komlón

NB III-as labdarúgóink büntetőkkel megnyerték a IV. Komlói KBSK teremtornát.

Első csoportmérkőzésünket a Retro Futsal Komló gárdája ellen játszottuk, ahol 4-2-es félidei vezetés után, 7-4-re bizonyultunk jobbnak a korábbi Futsal NB I-es gárdánál.

Gólszerzőink: Nagy K. 2, Szabó B. 2, Reitz, Kovács T., Nagy E.

A második összecsapáson a Komlói Bányász ellen léptünk pályára és 3-1-es félidei vezetésünket a 2. játékrészben további egy góllal növelve 4-1-re nyertük meg, így csoportelsőként jutottunk a döntőbe.

Gólszerzőink: Lauer, Reitz, Tóth A., Lantos.

A fináléban a másik csoportot megnyerő PMFC gárdájával találkoztunk.

A végig izgalmas és kiélezett találkozót, végül büntetőkkel nyertük meg.

Kozármisleny – PMFC 2-2 (1-1) büntetőkkel 5-4.

Az első félidőben nagyon bekezdett csapatunk és a találkozó elején 5-6 nagy ziccert is kialakítottunk, igaz sajnos mindegyiket ki is hagytuk.

Ezek után Lauer révén teljesen megérdemelten megszereztük a vezetést is, de előnyünket nem tudtuk megőrizni a fordulásig, egy pécsi szöglet után egyenlítettek Szatmáriék.

A második félidőben több  helyzete is adódott a pécsieknek, de Molnár Péter kapusunk remekül védett, egy alkalommal már ő is tehetetlen volt és így vezetést szereztek a piros-feketék.

Amikor már úgy tűnt, hogy esetleg meg is nyerhetik a tornát Márkvárték, akkor Puskás Zoltán szerzett egy kozármislenyi gólt amellyel kialakult a 2-2-es végeredmény.

A büntetők során folytatódott a változatos, izgalmas forgatókönyv, hol az egyik hol a másik csapat nyerhette volna meg az összecsapást.

Az első 3 büntetőt végrehajtó közül kozármislenyi oldalon Lantos és Puskás volt eredményes, de pécsi oldalon is 2 labdarúgó szerzett gólt, így következett a szétlövés.

Meg kell említeni, hogy a találkozón nemcsak a kozármislenyi kapus, de a fiatal pécsi hálóőr Ipacs is remekül védett, az izgalmak fokozásához az ő közreműködésükre is nagy szükség volt.

A szétlövést a PMFC kétszer is megnyerhette volna, de egyszer Szatmári találta el a kapufát egyszer pedig Molnár hárított sorsdöntő helyzetben.

Aztán később fordult a kocka, Szabó Balázs magabiztosan belőtte a büntetőjét, így előnybe került a Misleny, majd jött egy újabb Molnár bravúr, ami azt jelentette, hogy a Kozármisleny végzett az első helyen.

A torna legjobb kapusa a korosztályos válogatott Ipacs Péter lett (PMFC), a gólkirály 5 góllal a pécsiek új szerzeménye Ivor Weitzer, míg a torna legjobb játékosa díjat Lauer Norbert érdemelte ki.

Gratulálunk a Csapatnak a tornagyőzelemhez!

Hajrá Kozármisleny!

Fotó és videó: Pindúr Pandúr

1 hozzászólás

  1. egy vidéki szimpatizáns szerint:

    Időmet rááldozva személyesen tekintettem meg a tornát, csodálatos napot szereztek nekem, és a többi mislenyi szurkolónak a srácok! Külön öröm volt látni ismét a fiatalok jó szereplését, Puskás is éles helyzetben a végén jött amikor kellett, de mindenkit kiemelhetnék egyenként! Azt azonban sajnálom, hogy nem a végig brilliánsan védő Molnár kapta a legjobb kapus címét, ám szépségtapasz az első hely! 
    Csak így tovább, hajrá Misleny! 🙂

Szólj hozzá a bejegyzéshez!