A Pénzügyőrhöz látogatnak labdarúgóink

Két veretlen csapat mérkőzésére kerül sor pénteken 17:30-kor Budapesten, ahol a házigazda Pénzügyőr SE a HR-Rent Kozármislenyt látja vendégül.

A Pénzügyőr tavaly a BLASZ I. osztályban lett bajnok, meggyőző fölénnyel 14 ponttal előzte meg a 2. helyezett Ikarust.

Az újonc csapat az NB III-ban is jól szerepel, az eddig lejátszott 3 fordulóban 2 döntetlen mellett 1 győzelem áll nevük mellett, pedig kétszer is idegenben léptek pályára.

Az NB III-as bemutatkozáskor Gyulán 1-1-es döntetlen értek el.

A következő fordulóban fogadták a Szentlőrincet, ezen a találkozón magabiztosan játszottak, vezettek 1-0-ra, további gólokat is szerezhettek volna, de úgy jártak mint csapatunk a Bölcske ellen, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát és a 90. percben Lóth révén egyenlített a Szentlőrinc.

A 3. fordulóban némi meglepetésre sima 4-1-es győzelmet arattak a Szekszárd otthonában, így minden valószínűség szerint önbizalommal telve, a feljutó csapatok lendületével fogadják a Kozármislenyt.

Ezek alapján nem vár könnyű feladat labdarúgóinkra, de csapatunk megmutatta erejét a múlt héten, hogy egy NB II-es csapat ellen is jól futballozva jutott tovább a Magyar Kupában, majd  fáradtabban is, de nagyon akarva egységes CSAPATKÉNT győzte le a Honvéd II-t.

Érdekesség, hogy a Megye I-es bajnokcsapatot nem nagyon “bolygatták meg”, minimális változások voltak csak náluk, inkább az összeszokottságban és a csapategységben bíznak a vezetőik és így veszik fel a magasabb osztály küzdelmeit.

Érkező oldalon kell említeni Feil Mátét (korábban Pakson az NB II-ben is játszott), aki Érdről érkezett, de ott nem igazán számított meghatározó játékosnak és a tavalyi 1 találatát a Szekszárdon szerzett két góljával már most felülmúlta.

A múlt heti szekszárdi győztes csapatban csak ő lépett pályára kezdőként az újak közül, de csereként kapott lehetőséget Lannert Bence. A 29 éves rutinos labdarúgó a Sorosksár NB II-es csapatából érkezett, stabilan játszott a másodosztályban, a tavalyi évben 28 mérkőzésen 1 gólt szerzett, eddig összesen 154 NB II-es mérkőzésen lépett pályára.

Ugyancsak Soroksárról érkezett Kovács Dániel, aki korábban az Újpest csapatában az NB I-ben is bemutatkozhatott 26 meccsen 1 gólt szerzett. Tavaly Soroksáron 17 alkalommal kapott lehetőséget a másodosztályban.

Kapus poszton Lékai Somát igazolták a Vasasból, tavaly főképp az U21-ben védett, de korábbi évben az NB II-ben is lehetőséget kapott, többek közt a Kozármisleny – Vasas mérkőzésen is ő védte a vendégek kapuját.

A Pénzügyőr bajnoki mérkőzésen legutóbb 2015.03.08-án veszített, így nem túl gyakori érzés számukra a vereség.

Csapatunknak meg kell küzdeni azzal a ténnyel, hogy mint élcsapat, ellenünk mindenki kettőzött erővel fog harcolni.

Láthattuk Bölcskén is, hogy hazai környezetben játékosaik mennyire szívták magukat és mennyire tudtak örülni egy döntetlennek is.

Erre kell és lehet is készülni, ahogy azt korábban már Németh Zsolt vezetőedzőnk is elmondta, egy dolog megengedhetetlen, hogy bárki jobban akarja a sikert ellenünk, mint mi!

Reméljük, hogy a hét pozitív történései, a két sikeres összecsapás jó hatással lesz a csapatra, az önbizalomra, csapategységre is, tehát minden okunk megvan, hogy bizakodva tekintsünk a mérkőzés elé.

A találkozót Ducsai József vezeti segítői Lászlai Róbert és Mindva Gábor lesznek.

Hajrá Kozármisleny!

 

3 hozzászólás

 1. mislenyfan szerint:

  Gyerünk srácok, ennek a lendületnek a bajnokság végéig ki kell tartania.
  Jó látni, hogy újra egy focit élvező és egymásért küzdö csapatunk van.
  A nézök is kezdenek visszatérni a pályára, remélem minél többen buzditják majd a csapatot a továbbiakban, megérdemlik!

  Lehet-e már tudni, hogy mikor kezdödik a stadion átépítése?
  Hol fogjuk játszani a hazai mérközéseket?

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Szuker szerint:

  Nyilvan a pmfc stadionban, mint ahogy az is nyilt titok, hogy le van zsirozva, ha feljutunk atadjuk a jogot a pmfcnek

 3. Mnéni szerint:

  Badarság! Attila sem ellensége a saját pénztárcájának. A költségek a sok utazás miatt nem kevesebb, mint feljebb, ott meg van TV pénz.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!