A Paks II.-t fogadjuk, a hölgyeket ingyenes belépéssel várjuk

Szombaton 15.00-kor a Paks II. csapatát látják vendégül NB II-es labdarúgóink.

Ismét egy NB I-es klub második számú együttesével meccsel Márton Gábor legénysége, ismét egy olyan találkozó következik, ahol bizonytalan összetételű ellenfél lép pályára ellenünk.

A Paks II. jelenleg a bajnoki táblázat 11. helyén áll 2 győzelem és 2 döntetlen mellett 3-szor veszítettek.

A tolnai csapat nem kezdte jól a bajnokságot, hiszen a tartalékos első csapatuk végett, gyakorlatilag visszajátszók nélkül csak fiatalokkal fogadták a Veszprémet, akik éltek is a kínálkozó lehetőséggel és elvitték a 3 pontot. Ezek után 2 döntetlen következett előbb Kaposváron, majd otthon a BKV ellen. Ezt követően ha szűkösen is, de 2-1-re kikaptak Felcsúton, majd nem kis meglepetésre Pakson legyőzték a megerősödött Sopron gárdáját.  A nagy siker után a következő fordulóban jött a fekete leves, hiszen a Zsókkal, Kovács A.-val, Bálóval megerősített paksiak 4-0-ra veszítettek Baján. Ez egy komoly kisiklás volt, de a múlt héten már ismét visszatértek az eredeti kerékvágásba, hiszen 3-0-ra simán elintézték a Csákvárt. A visszajátszók ezen a mérkőzésen Zsók, Eppel, Csehi T., Heffler N. voltak.

A hétvégi Kozármisleny – Paks II. összecsapáson biztosan nem léphet pályára Heffler N. akit a Csákvár ellen 2-0-ás paksi vezetésnél kiállítottak, ezáltal egy félidőt emberhátrányban játszottak a Csákvár ellen, és nemhogy a vendégek szépíteni tudtak volna, de kaptak egy 3. gólt is, így az emberhátrányban szerzett siker tovább növeli a paksiak győzelmének értékét.

A Paks gárdájával szemben van elszámolni valónk, hiszen a tavalyi évben azon kevés csapatok közé tartoztak, akik ellen hazai pályán vereséget szenvedtünk. Sőt, tavasszal csupán tőlük szenvedtünk vereséget Mislenyben, így mondhatni ők rontották el a makulátlan hazai mérleget, mert az összes többi találkozót megnyertük.

Most ismét úgy fogadjuk őket, hogy a 4 hazai meccsünk mindegyikét sikeresen abszolváltuk és ezt a sort szeretnénk folytatni szombaton is.

Reméljük az időjárás kegyes lesz és szép őszi, napsütéses időben rendezhetjük meg a találkozót, amelyre a HÖLGYEKNEK és a 14 éven aluli gyerekeknek INGYENES a belépés.

A Tatabánya elleni TV-s meccsen nagyszerű volt látni a sok gyereket a pálya környékén, így örülnénk, ha jövőben is családi rendezvény lenne NB II-es csapatunk mérkőzése.

Szeretnénk mindezt úgy elérni, hogy a mérkőzésre járás ne terhelje meg a családok pénztárcáját, bízunk benne, hogy több gyerek „csalja el” magával a szüleit, és ebben szeretnénk partnerek lenni és kedvezményeket kínálni.

Ráadásul csapatunk kimondottan jól szerepel, stílusos, szép támadófocit játszik, így a találkozók látványosak, mindenképpen érdemes kilátogatni a mérkőzéseinkre.

Együttesünk Szombathelyen bár már az első félidőben is szerezhetett volna gólokat, de 0-0-ás félidő után, ahogy Márton Gábor mondta, a semmiből szereztek 2 gólt a hazaiak. Ebben meg tudjuk erősíteni a trénert, hiszen egy oldalról történő lecsúszott beadás és egy szabadrúgásból vették be csapatunk kapuját, mondhatni elkerülhető gólokat kaptunk.

A 2 gólos hátrány után még nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltunk, komoly gólszerzési lehetőségekig jutottunk, majd a találkozó lefújása előtt Kovács Tamás révén az egyenlítést is megszereztük.

Nagy dolog, hogy ilyen tartása volt a csapatnak és ennyire hittek a sikerben.

Csapatunkban nem csak olyan játékost találunk, aki a góllövőlistát vezeti (Koller Krisztián) hanem olyat is, aki megbízhatóan meccsről-meccsre hozza magát, és védő vagy védekező játékos létére csak ritkábban szerepel a neve a góllövők között is.

Ezek a játékosok időnként kevesebb dicséretet kapnak, pedig ugyanúgy a csapat fontos láncszemei. Szinte valamennyi játékosunk kiemelést érdemelne, de ezúttal szeretnénk megjegyezni, hogy Kiss Márton hetek óta remek formában játszik, pedig kevesen tudják, hogy nincs 100%-os állapotban. Nyáron is sérülés nehezítette a munkáját, úgy tűnt, hogy műtét vár rá, de Marci időnként fájdalmak közepette is, de teszi a dolgát, JÁTSZIK!

Mint megtudtuk a műtéti beavatkozás elkerülhetetlen, a korábban sérült térdében, amit a székesfehérvári térdspecialista sebész fog majd operálni. A múlt héten lehetőség adódott, hogy rövidesen sor kerüljön erre a beavatkozásra, de a játékos a szakmai stábbal egyeztetve úgy döntött, hogy késlelteti a műtétet és szeretné a csapatot SEGÍTENI, aztán majd az őszi szezon után kés alá fekszik!

Köszönjünk Marcinak ezt a fajta hozzáállást, és nagyon örülünk, hogy ilyen csapatemberek alkotják az együttest mint ő!

Valószínűleg a sikerek az ilyen hozzáállásban, az alázatban, a csapatért történő odaadásban keresendőek.

2 hete Városi Viktor sérült vállal játszott a Tatabánya elleni találkozó nagy részében és a csapat egyik legjobbja volt, esze ágában sem volt lejönni a pályáról!

Városi a szombathelyi meccset csak a lelátóról szemlélhette, de állapota javul, reméljük a hétvégén már számíthatnak rá Márton Gáborék, ahogy Bjelanovic szereplése is elképzelhető.

Szabó Balázs letöltötte eltiltását, így a hétvégén már bevethető.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!