A Monor gárdája látogat Kozármislenybe

Szombaton 13:30-kor utolsó őszi hazai bajnoki mérkőzésünket vívjuk a Monor ellen.

A remek Magyar Kupa szereplésünknek köszönhetően az utolsó hazai bajnoki mérkőzés nem jelenti azt, hogy idén már nem láthatjuk labdarúgóinkat hazai környezetben, hiszen november 18-án 12:00-kor a sokak által nagyon várt Bp. Honvéd elleni visszavágóra kerül sor.

A kupamérkőzés előtt azonban egy fontos bajnoki mérkőzést játszik Németh Zsolt alakulata, mégpedig a jelenleg 5. helyezett Monor ellen.

Hétvégi vendégeink sokáig közvetlen üldözőink voltak, a 10. fordulóban még 2. helyen álltak, azóta viszont kicsit hátrébb csúsztak.

Ennek oka az, hogy a legutolsó 6 mérkőzésükön csak egyszer győztek, ez mellett 3 döntetlen értek el és kétszer kikaptak.

Mindkét vereség nagyon fájó lehetett számukra, a 11. fordulóban a rivális SZEOL-tól kaptak ki odahaza, majd a múlt hétvégén jött a sereghajtó Szekszárd elleni, ugyancsak hazai pályás vereség – erre szokták azt mondani, hogy nem várt, mert erre talán senki nem számított.

A HR-Rent Kozármisleny vasárnap Pakson vendégszerepelt, ahol remekbe szabott gólokkal már az első félidőben 3 gólos előnyre tettünk szert és végül 4-1-re magabiztosan nyertünk.

Egész éves teljesítményünk imponáló, az eddig lejátszott 14 mérkőzésünkön csak 7 gólt kaptunk, az összes NB III-as csoportot figyelembe véve csak a Nyíregyháza tud hasonlót felmutatni.

Rúgott góljaink száma 37, így gólarányunk +30 ami ugyancsak nagyszerű.

A góllövőlistán Wittrédi Dávid 11 góljával 3. helyezett, kitartóan üldözi a 12 gólos Bata Csongort (Komló) és Csák Zoltánt (Dabas).

A csapat házi góllövő listáján 2. helyezett Nagy Krisztián 9 gólos, de ő biztosan nem fogja góljainak számát gyarapítani a Monor ellen, hiszen Pakson begyűjtötte 5. sárgalapját, így lesz lehetősége pihenni a Bp. Honvéd elleni visszavágóra.

Ahhoz hogy a jó szereplésünk kitartson az utolsó 3 mérkőzésre, mindenkinek rá kell tennie egy lapáttal és mindent megtenni annak érdekében, hogy ezekből a mérkőzésekből a lehető legtöbbet hozzuk ki!

Szombaton tehát cél, hogy folytassuk remek hazai pályás szereplésünket, de tudjuk, hogy lesz egy ellenfél is a pályán, akik mindenképpen a dobogóra pályáznak, de talán még a feljutást jelentő második helyről sem tettek le.

Sok szeretettel várjuk szurkolóinkat a szombati összecsapásra is, ahol a szokásoknak megfelelően a hölgyek és a gyermekek INGYEN tekinthetik meg a találkozót!

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!