A mislenyi utánpótlás nevelés újabb sikerei

5 utánpótlás labdarúgónk vett részt Akadémiai kiválasztókon és mind az 5 játékos megfelelt.

Az utánpótlás csapataink pályán elért szép eredményeihez szorosan kapcsolódó újabb sikert könyvelhetett el a kozármislenyi labdarúgó utánpótlás, és nagszerű visszacsatolást kaptunk az Egyesületünknél zajló utánpótlás nevelés kiváló színvonaláról.

Három ’96-os születésű labdarúgónk, Mészáros Andor, Dalipi Armend és Kovács Péter a Bp. Honvéd Magyar Futball Akadémián járt és mindhármukat kiválasztotta a fővárosi klub akadémiája.

Mészáros Andor január 3-án már Budapesten kezdi meg a felkészülést. A másik két játékos egyelőre Kozármislenyben marad és az ő átigazolásukra várhatóan nyáron kerül sor. Dalipi Armend szeretné a 8. osztályt itt befejezni és ezt követően, nyáron menne a Magyar Futball Akadémiára.

A ’96-osok sikerei mellett két fiatalabb labdarúgónk, két 1998-as születésű: Vogyicska Bálint és Jelena Richárd pedig az MTK kiválasztóján felelt meg.

Nagy valószínűséggel mindketten vállalják a megmérettetést, de a döntésre csak a közeljövőben kerül sor!

Gratulálunk srácok nektek, a ti sikereitek egyben a mi sikerünk is!

Szurkolunk nektek a továbbiakban és további sikeres pályafutást kívánunk!

A kozármislenyi utánpótlás nevelés tehát újabb nagyszerű jelzést kapott és ismét bebizonyosodott, hogy érdemes Kozármislenyben futballozni, hiszen itt minden adott a fejlődéshez, nyitott kapukon keresztül feljebb és tovább lehet lépni!

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. kis Buffon szerint:

    Gratulálunk a Fiúknak!!!
    Sok Sikert a Fővárosban!!!!

  2. Pedro szerint:

    Gratulálok Srácok!!!
    További sok sikert kívánok,és csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!