A listavezető kispesti fiatalokat fogadjuk

Rendhagyó módon vasárnap délután 17:30-kor kerül megrendezésre a HR-Rent Kozármisleny – Bp. Honvéd II. labdarúgó mérkőzés az NB III Közép csoportjának 3. fordulójában.

Hétvégi ellenfelünk az eddig lejátszott két fordulóban még 100%-os.

A nyitányon Szentlőrincen tudtak győzni 3-1-ra, majd a múlt hétvégén a Szekszárdot 1-0-val múlták felül.

Az NB I-es csapatok második számú alakulatai valamelyest mindig bizonytalanságot jelentenek az ellenfelek számára ugyanis nem lehet tudni, hogy az NB I-es gárdából épp kik lesznek a visszajátszók.

A szabályok értelmében maximum 3 fő, 1992.01.01. előtt született labdarúgó lehet a második csapatok aktuális mérkőzésen a keretbe beírva.

A múlt héten Ivan Lovric és Szilágyi Lorand-József voltak a visszajátszók, így velük kerültek megerősítésre a kispestiek.

A piros-feketék NB I-es keretében rengeteg fiatal labdarúgó található, akik még nem feltétlenül mindig alapemberek az NB I-ben, így számukra kiváló lehetőség. hogy az NB III-ban pallérozódnak és eközben ott vannak a “tűzközelben”, szükség esetén bizonyíthatnak a legjobbak között.

A Bp. Honvéd gárdája is Magyar kupa mérkőzést játszott a hét közben, az NB III-as Győri ETO otthonában vendégszerepeltek, ahol 2-0-ra tudtak győzni.

A szerdai Honvédban az NB I-es és az NB III-as együttes labdarúgóinak keretéből állítottak össze egy “vegyes csapatot”.

Az NB I-es keretből Kemenes, Lovric, Ignjatovic, Délczeg, Vernes míg az NB III-asból Szilágyi, Erdős, Göbölyös, Gazdag, Ihring-Farkas, Csábi képviseltette magát a kezdőben.

Ez a megerősített csapat jobbnak bizonyult az NB III-as Győrnél, de szerencsére ugyanilyen megerősített gárdával nem léphetnek már pályára vasárnap, mert csak maximum 3 “idősebb” lehet.

A Honvéd ellen ennek ellenére sem lesz egyszerű dolga labdarúgóinknak, de bízunk benne, hogy a szerdai, Siófok elleni siker önbizalmat ad és hétről hétre előrébb lépünk, egyre jobban összeáll a csapat és sikerül újabb győzelmeket aratni.

Ahogy a Bölcske ellen, úgy a Siófok ellen is sok helyzet kimaradt. Az, hogy ilyen sok gólszerzési lehetőséget sikerül kidolgozni, az mindenképpen pozitívum, de a jövőben nem szabad ezeket ilyen nagy számban elhibázni, mert abból pontvesztések lehetnek.

Valószínűleg a hibákból mindenki tanul és a későbbiekben még inkább átérzi mindenki, hogy mennyire fontos a jó helyzetkihasználás.

A vasárnapi mérkőzésre ismételten sok szeretettel várjuk a szurkolókat!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!