A klub ikonja, Lauer Norbert a háttérben segít tovább

Lauer Norbert a Kozármisleny labdarúgócsapatának emblematikus alakja, vagy ahogy sokan szólítják a “Legenda”.

Nem túlzás ezt állítani arról a labdarúgóról, aki 16 szezonon keresztül szerepelt a Kozármisleny színeiben, ez idő alatt 122 Megye I-es, 164 NB III-as és 86 NB II-es mindösszesen 372 bajnoki labdarúgó mérkőzésen lépett pályára.

Ezeken az összecsapásokon 186 gólt szerzett (Megye I: 69 , NB III: 92; NB II: 25) tehát minden 2. találkozóján az ellenfelek kapujába talált.

Lauer Norbert Megye I-es bajnokságot és NB III-as bajnoki címet is ünnepelhetett együttesünkkel.

2007-ben feljutottunk a másodosztályban, ahol első NB II-es bajnoki gólunkat a Szombathelyi Haladás otthonában ki más, mint Lauer Norbert szerezte, de betalált a 100. NB II-es mérkőzésünkön is, akkor a BKV hálójába lőtt.

A mai labdarúgásban nagyon ritka, hogy valaki ilyen hosszú ideig, ilyen sikeresen szerepeljen egy klubban.

A nyári események, a bizonytalan indulás, aztán később az indulás, de bizonytalan osztály ellenére a nehéz pillanatokban is kiállt a klub mellett és maradásáról biztosította a klub vezetőit, pedig már ekkor is jócskán foglalkoztatta, hogy ilyen magas szinten nem szeretne futballozni.

Lauer Norbert a nyáron 37 éves lesz és most azt a döntést hozta, hogy ezen a szinten már nem szeretne sportolni, ezért jelezte ezen szándékát a klub vezetőinek.

Jelen állás szerint alacsonyabb osztályban, a megye I-es Szászvárban vállal még szerepet.

A klub vezetése nagyon fontosnak látta, hogy Norbi csapat közelében maradjon, ezért Feleki Attila klubtulajdonos felkérte, hogy legyen technikai munkatárs, amire a mislenyi legenda boldogan mondott igent.

Nyilván az ő múltja, a tapasztalata nagy segítséget nyújthat majd a jövőben, hiszen ismeri a játékosok oldalát, az öltözőt, összekötő kapocs lehet a játékosok a stáb, illetve a vezetők között.

Nagyon örülünk, hogy Norbi itt marad, mert a hosszú évek alatt megélt sikerek, a kötődés, az érzelmek által a szellemiségből, a “MISLENYI SZÍVBŐL”, a kozármislenyiségből sokat  tud majd átadni a többieknek!

Márpedig erre a későbbiekben is nagy szükség lesz!

Köszönjük Lau az eddigi rengeteg sok élményt, góljaidat, további sok sikert kívánunk a civil életben is!


 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    KÖSZÖNJÜK LAU!!!

    Remélem méltón fogsz búcsúzni, megérdemelnél egy búcsúmérkőzést.

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!