A kis Vidit fogadjuk szombaton

Az NB III. 8. fordulójában, október 4-én, szombaton 15.00-kor a Videoton II. csapata látogat Kozármislenybe.

A vendégek jelenleg a bajnoki táblázat 14. pozíciójában tanyáznak.

Az eddig lejátszott 7 mérkőzésükön 1-szer nyertek és 1 döntetlen mellett 5-ször veszítettek.

Győzelmüket idegen környezetben még az első fordulóban szerezték, akkor Szekszárdon tudtak nyerni 3-1-re, majd ezt követően Székesfehérváron kaptak ki az ESMTK-tól.

Az újabb hazai pályás fellépésük alkalmával döntetlenre végeztek a Bölcske ellen, de ezt követően sorozatban 4-szer kikaptak (Vác, Gyula, Szentlőrinc, Monor).

A Videoton II.-ben találunk egy olyan labdarúgót Havasi Dániel személyében, aki rövid ideig Kozármislenyben is szerepelt. 2012 tavaszán 13 U19-es bajnoki mérkőzésen 17 gólt szerzett az 1995-ös születésű labdarúgó, akinek a következő szezonja parádésra sikeredett a Felcsút U19-es NB II-es gárdájában, amikor 28 bajnoki mérkőzésen 72 gólt szerzett, ezt követően pedig profi szerződést kapott a Videotontól.

A fehérváriak 2. számú alakulatával többször megmérkőztünk már, volt közülük olyan, amelyik örökké emlékezetes marad számunkra.

2012. június 2-án Kozármislenyben láttuk vendégül a Videoton II-t és ezen a találkozón 3-1-re diadalmaskodtunk, ami azt eredményezte, hogy az NB II Nyugati csoportjában ezüstérmet szerzett együttesünk.

Csapatunk a hétvégi fordulóban kicsit tompább volt a megszokottnál és csak 0-0-ás eredményre futotta erejéből a Szentlőrinc ellenében, melyet a játékosok és a szakmai stáb tagjai is kudarcként éltek meg.

A labdarúgás attól is szép, hogy nincs idő a kesergésre és következik az újabb feladat, ahol az előző heti hibákat ki lehet javítani és újból bizonyítani lehet a pályán.

Csapatunk jelenleg a 6. helyen áll, de rendkívül szoros a mezőny, a 2.-tól a 10.-ig pozícióig, csupán 3 pont választja el a csapatokat.

A Németh Zsolt vezette alakulatnak a múlt hetihez képest lényegesen nagyobb elszántság, akarat és alázat szükségeltetik és ha a csapat a valódi tudásának megfelelően teljesít, akkor reméljük sikerül is begyűjteni a 3 bajnoki pontot.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!