A Kaposvár II-t fogadjuk a majálison

Május 1-én, szerdán 17.30-kor kerül megrendezésre a Kozármisleny – Kaposvár II. NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés.

Szombat – szerda – szombat – szerda – vasárnap – péntek ilyen ritmusban játszotta utolsó 6 mérkőzését a Szabó Zsolt vezette Kozármisleny, most pedig ezt követi a szerdai Kaposvár II, majd a vasárnap a Gyirmót elleni összecsapás.

Nem túl könnyű sorozatban vagyunk, hiszen az elmúlt 3 hét alatt 6 mérkőzést játszottunk (ebből 4-et idegenben), közben eltiltások, sérülések nehezítették a csapat felkészülését, így nem voltunk könnyű helyzetben.

Az utóbbi mérkőzéseken már szépen szerepelt a gárda, a Paks II. otthonában 3-0a-ra nyertünk, majd a TV-s meccsen 1-0-ra győztük le az ETO-t.

A begyűjtött 6 pontnak köszönhetően a tavaszi tabellán feljöttünk az 5. helyre, miközben az összesített éves táblázaton továbbra is őrizzük 2. helyünket.

Üldözőink az Ajka és a Gyirmót éppen egymás ellen meccselnek Gyirmóton, így újabb kínálkozó lehetőség, hogy győzelmünk esetén egyiküket leszakítsuk, ha esetlegesen ők egymás ellen X-elnének, akkor pedig komoly lépést tegyünk az ezüstérem megszerzése felé.

A Kaposvár II. nem tudni milyen összeállításban érkezik Kozármislenybe, ami mindenképpen nehezíti a szakmai stáb dolgát. A somogyiak vasárnap a Tatabányát látták vendégül, soraikban több NB I-es visszajátszóval, a Tatabánya nem is tudott nyerni, mert 0-0-ra végeztek a csapatok.

Meg kell jegyeznünk, hogy a Győr II. is megerősített összetételben játszott ellenünk, mégis legyőztük őket, így akkor sem kell megijedni, ha a Kaposvár is erős csapattal érkezik, hiszen együttesünk kiváló pozícióban, jó formában várja a hétközi összecsapást.

Szabó Zsolt labdarúgóinak ismét komolyan fel kell készülniük, hiszen ebben az osztályban nincs könnyű mérkőzés és minden pontért nagyon meg kell küzdeni.

Reméljük, hogy az időjárás a mostanihoz hasonlóan kegyes lesz hozzánk és szép időben egy jó hangulatú élvezetes találkozón sikerül folytatni jó szereplésünket!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!