A jó formában lévő Szekszárdhoz utazunk

A házigazda együttes az elmúlt hét fordulóban 5-ször győzött (Maglód, Orosháza, Dunaharaszti, Vác, Szentlőrinc) egyszer végzett döntetlenre (ESMTK) és egyszer veszített, a SZEOL ellen, így a megszerezhető 21 pontból 16 pontot begyűjtöttek.

Annak ellenére, hogy nem igazán kezdték jól a tavaszt, az utolsó fordulókban mutatott jó formájuknak köszönhetően a tavaszi eredmények alapján összeállított tabella 9. pozíciójában helyezkednek el.

Érdekesség, hogy ezen a tavaszi tabellán 1. helyezett Kozármisleny (21 pont) és a a 12. ESMTK (15 pont) között csupán 6 pont a különbség, a Szekszárd 17 tavaszi pontjával pedig a 9. helyen áll.

Az éves tabellát tekintve is 9. helyezett a Szekszárd, az eddig lejátszott 26 fordulóban 39 pontot gyűjtöttek és csupán 3 pont a hátrányuk a 3. helyezett Monor mögött.

A Szekszárd múlt hétvégén Szentlőrincen magabiztos 4-0-ás győzelmet aratott, ami valóban jó formájukról árulkodik.

A szekszárdi csapat házi góllövő listáját Deli Dániel vezeti 11 góljával.

Csapatunk az utolsó 7 fordulóban nem talált legyőzőre, 5 győzelem mellett 2 döntetlent szereztünk. Az előző hétvégén a Baja ellen fölényes 5-0-ás győzelmet arattunk.

Nagy Krisztián a Baja elleni 2 góljával beérte Lauer Norbertet a házi góllövő listán, így mindkettejük 12 gólos és a Közép csoport gólvadászai között előkelő helyen, a 4. pozícióban állnak, a legeredményesebb góllövő Havasi Dániel 15 találatnál jár.

A szombaton 18:00-kor  Szekszárdon megrendezésre kerülő összecsapást Kovács Gábor vezeti, segítői Mohos Milán és Horváth Edina lesznek.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. Ács László szerint:

    Üdv. Mindenkinek! Kérdezném? Ha valaki tudja. Fellai miért nem játszott a Baja ellen? Mi van vele? Mikor fog játszani? De ŐSZINTÉN!!! Üdv: Lac

Szólj hozzá a bejegyzéshez!