A hűség városában javíthatnak labdarúgóink

Szombaton 16.00-kor Sopronban lép pályára a Kozármisleny NB II-es csapata.

A Sopron gárdája a bajnoki táblázat 10. helyén áll jelenleg, 21 ponttal, azonnal tegyük hozzá, hogy helyzetük közel sem megnyugtató, csupán 3 pont az előnyük a legjobb kieső pozícióban lévő Kisvárda előtt.

A 9. – 14. helyek között csak 3 pont különbség van, nagyon szoros a középmezőny alja, több csapat is veszélyeztetett a kiesés által és ezek közé tartozik a Sopron is.

A Sopron hazai pályán sem verhetetlen, erre a legjobb bizonyíték, hogy a bajnokságban már 4 csapatnak sikerült győzni otthonukban (Ajka, Békéscsaba, Nyíregyháza, Cegléd).

A Supka Attila vezette gárda sem kezdte jól a tavaszt, hiszen az első mérkőzést elveszítették Szigetszentmiklóson.

A mérkőzésről készült összefoglaló:

Az összefoglalóból kiderül, hogy komoly kapushiba kellett a Szigetszentmiklós góljához, de utólag ez mit sem számít.

A Sopron csapata ezúttal csak 3 játékossal erősített télen, érkezett Faggyas Szolnokról, Katona a Vasastól és Heffler Norbert Paksról. A keretükben a rutinos labdarúgók (köztük magyar válogatott: Horváth András) éppúgy megtalálhatóak, mint a tehetséges fiatalok.

Az előző héten: Halasi – Fazakas, Baranyai N., Sifter, Katona M. – Horváth A., Varga G.  – Faggyas, Deme, Szabó L. – Erdélyi kezdő tizenegy futott ki Szigetszentmiklóson.

Csereként állt be Heffler N., a 7 gólos házi gólkirály Gaál B., és Németh L.

A stabil anyagi körülmények között készülő Soprontól talán nem kérdés, hogy a Kozármisleny ellen győzelmet várnak szurkolóik, az idei évben már mindenki azt várta tőlük, hogy ez a keret ez a csapat a mezőny első feléhez fog tartozni, így a kiesés elkerüléséért folytatott küzdelem nagy csalódás számukra.

Együttesünk a Cegléd elleni vereséggel nehéz helyzetbe került, de 13 meccs van vissza a bajnokságból, tehát még 39 pontot lehet szerezni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy valamennyi meccset nem tudjuk megnyerni, de az biztos, hogy minden mérkőzéshez úgy kell hozzáállni, hogy meg akarjuk nyerni és a győzelem a cél!

Így lesz ez Sopronban is, szeretnénk kijavítani a múlt heti fiaskót és valamelyest javítani a kilátásokon.

A múltban előfordult már, hogy elhoztuk a 3 pontot Sopronból, 2012 tavaszán 3-0-ás győzelmet arattunk.

A mérkőzést az onlajnok.com élő szöveges tudósítás formájában közvetíti, amely a mérkőzés időpontjában IDE KATTINTVA közvetlenül is elérhető.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

1 hozzászólás

  1. zso szerint:

    Hát srácok optimizmusban nincs hiány, de a realitás az a soproni győzelem. Hajrá Sopron!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!