A Hódmezővásárhelyt fogadjuk szombaton

Nincs lehetőség a pihenésre a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának, hiszen a vasárnapi idegenbeli ESMTK elleni, majd a hétközi Bp. Honvéd elleni bravúros Magyar Kupa mérkőzés után most a bajnokságban, hazai pályán kell megmérettetni magát Németh Zsolt tanítványainak.

Az elmúlt időszakban nem unatkoztak Lantosék, hiszen 3 hét leforgása alatt a 6. tétmérkőzésükön fognak pályára lépni szombaton 13:30-kor a Hódmezővásárhely ellen.

Hétvégi vendégeink újoncok az NB III-ban, ráadásul nincsenek könnyű helyzetben, hiszen csak 2 mérkőzésen léptek pályára hazai környezetben, mindkettőt meg is nyerték (Békéscsaba és a Monor ellen), de ezt követően felcserélték valamennyi pályaválasztói jogukat és minden mérkőzésüket idegenben játsszák az ősz során.

Mondani sem kell, hogy ez mekkora hátrány minden csapat életében, de talán hangsúlyosabb egy újoncnál, ahol nagyon kellenek a hazai győzelmek, a megfelelő pontszám, a jó csapategység, a jó csapathangulat érdekében.

A Hódmezővásárhely gárdája a 6. fordulóban még nyerni tudott Bölcskén, majd ezt követte 4 vesztes mérkőzés és a vezetőedző Bódi Attilának távoznia kellett.

Szentlőrincen ideiglenes edző, Lóczi István vezetésével szenvedtek szerencsétlen vereséget, hiszen Vukan Nikolics a 93. percben lőtte a lőrinciek győztes gólját.

A következő héten a Hódmezővásárhelyi FC elnöksége megegyezett a korábban NB II-ben is edzősködő Majos Lászlóval (aki egyébként az MLSZ Csongrád megyei szakmai igazgatója is), így ő kapta meg a csapat irányításának lehetőségét.

Az új vezetőedző elmondta, hogy egyetlen csapat ellen sem fognak feltartott kézzel pályára lépni és az ősz hátralévő fordulóiban 7-8 pontot gyűjtögetve stabilizálni szeretné a együttese helyzetét, majd egy jó téli felkészüléssel és tavasszal szinte végig hazai pályán megrendezett mérkőzéseikkel a középmezőnybe szeretnének felérni.

A múlt hétvégén Szekszárdon vendégszerepeltek, és ha még győzelemre nem is futotta erejükből, de pontot tudtak szerezni idegenben.

A Hódmezővásárhely jelenleg a tabella utolsó előtti helyén áll 10 pontjával, a kiesés szele ettől függetlenül sem fenyegeti őket (9 ponttal előzik meg az utolsó Szekszárdot) – a csoportból csak egy csapat fog búcsúzni az NB II-es és NB  III-as jövő évi átszervezések miatt.

A HR-Rent Kozármisleny szerdán a Bp. Honvéd otthonában lépett pályára Magyar Kupa mérkőzésen, ahol újabb komoly sikert könyvelhettek el labdarúgóink, hiszen a klub történetében először egy NB I-es csapat otthonában sikerült tétmeccsen nyerni.

A bajnokságban 6 pont az előnyünk a 2. helyezett SZEOL ellenében, ami megnyugtatónak tűnik, de megelégedni nem szabad, mert a komoly sorozatterhelés közepette a Hódmezővásárhely elleni összecsapás sem ígérkezik könnyűnek, ahol ráadásul mindenki győzelmet vár a csapattól és mint tudjuk ezek a győzelmek a legnehezebbek.

A szombaton 13:30-kor kezdődő összecsapást Kovács Gábor vezeti, segítői Fehér Miklós és Reinicz Gábor lesznek.

A mérkőzés megtekintése a korábbiakhoz hasonlóan hölgyek és gyermekek számára továbbra is ingyenes.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    Gyerünk srácok kell még!!!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!