A hajrában egyenlített a Balmazújváros

Kozármisleny – Balmazújváros 1-1 (1-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 250 néző

Vezette: Barna G. (Márton Zs., Kiss B), Tart. j.v: Mód I.

Kozármisleny: Sólyom – Kiss M., Petrók, Vattai, Fenyvesi (Kovács D. 90.) – Szabó B. (Varga B. 88.), Nagy E. – Fitos, Oláh, Nagy K. (Cziráki 80.)- Tóth D.

Vezetőedző: Eduardo Almeida

Balmazújváros: Szalma – Vachtler, Papp, Forgács, Németh Á. – Nagy R. (Sárközi 52.), Müller, Oláh G. (Szőllősi 57.), Virág – Demjén, Belényesi (Vólent 65.)

Vezetőedző: Híres Gábor

Gólszerzők: Oláh L. 2. illetve Szőllősi a 87. percben.

Sárga lap: Sólyom 41., Tóth D. 72., Kiss M. 90. illetve Papp 32., Németh Á. 71., Sárközi 84. percben.

Remekül kezdődött a találkozó csapatunk számára, hiszen a 2. percben egy oldalról elvégzett szabadrúgást Petrók csúsztatott meg, a lepattanó labdát Oláh L. a kapus felett emelte a hálóba. 1-0.

A 15. percben Nagy R. passzolt Belényesi elé, aki éles szögből nagy erővel lőtt, de Sólyom hárított.

A 19. percben Kiss M. beadására Oláh L. érkezett, kapásból lőtt, de a labda lepattant Pappról.

A 20. percben Nagy K. szerzett labdát a vendégek térfelén, majd tökéletesen tálalt Fitos elé, aki a kapussal szemben állt és 8 méterről lőtt, de Szalma nagy bravúrral hárított.

A 32. percben Fitos beadását Nagy K. lőtte kapura, de a labda elakadt Pappban.

A 34. percben Virág szögletét Papp 10 méterről fejelte fölé.

A 43. percben Nagy K. beívelését Vattai fejelte kapu fölé.

Álomszerűen kezdődött a találkozó, ami nagyban befolyásolta a játék képének alakulását is, hiszen ezután a Kozármisleny védekezésre rendezkedett be, a vendégek pedig megpróbáltak támadásokat vezetni, de komolyabb gólhelyzetet nem sikerül kialakítaniuk, ezzel szemben Fitos révén könnyen újabb gólt is szerezhetett volna a Misleny.

A 67. percben Nagy K. szabadrúgását Tóth D. fejelte kapu mellé.

A 70. percben Fenyvesi került helyzetbe, majd közeli lövését Forgács az utolsó pillanatban blokkolta.

A 78. percben szép hazai kontratámadás után emberelőnyös helyzetben Fitos utolsó passza volt pontatlan így oda lett a gólszerzési lehetőség.

A 81. percben Fitos beadása után Cziráki fejese a felső kapufán csattant.

A 87. percben erősen vitatható szabadrúgáshoz jutott a Balmazújváros. A mérkőzés után volt lehetőségünk a találkozó felvételét megtekinteni, amelyből kiderült, hogy a vendégek támadója nekifutott Petróknak, majd elesett. Így utólag egyértelműen kijelenthető, hogy hibás, mérkőzést befolyásoló ítélet született. Ettől függetlenül a kiváló helyről, a kaputól 22 méter távolságból elvégzett szabadrúgást Szőllősi szépen tekerte a mislenyi kapuba. 1-1.

A 89. percben Vólent lépett ki a leshatárról, Sólyom önfeláldozó módon kivetődve szedte le a labdát a lábáról.

A 91. percben a 3 pontot is megszerezhették volna a vendégek. A kitámadó Kozármislenyt ezúttal a Balmazújváros kontrázta meg, Vólent ajtó-ablak helyzetben kapott egy labdát középen a kaputól 16 méterre, majd senkitől sem zavartatva csúnyán kapu fölé lőtt.

A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. Már-már közhelynek számít, amikor egy mérkőzés után azt mondjuk, hogy több volt a mérkőzésben és hogy győzelmi esélyeket szalasztottunk el. Sajnos ez most sincs másképp. A korai gól után a veszélyes kontrák közül legalább 1 gólt kellett volna még szereznünk, akkor a találkozó végén semmilyen téves játékvezetői ítélet nem tudta volna befolyásolni az eredményt. Valójában a kihagyott helyzetek miatt csak magunknak “köszönhetjük” a győzelem elmaradását.

Eduardo Almeida:  Mindkét csapat mindent megtett a győzelemért. Mi jó focit játszottunk, szervezettek voltunk, de a játékvezető nem engedte, hogy a Kozármisleny nyerjen.

Híres Gábor: Korán gólt kaptunk. Ezt követően sokat birtokoltuk a labdát, próbáltunk játszani. El kell ismerni, hogy több gólt is kaphattunk volna, hiszen a Kozármisleny jól és lelkesen futballozott. A hajrában úgy gondolom, hogy megérdemelten egyenlítettünk, sőt ezt követően akár meg is nyerhettük volna a találkozót.

 Hajrá Kozármisleny!

 

4 hozzászólás

 1. Zoli szerint:

  Szerintem nem a játékvezető(k)re kéne fogni….

 2. kiss e szerint:

  Ha ennyire értesz a labdarúgáshoz akkor fejtsd ki hogy mi volt még a baj .

 3. Zoli szerint:

  A helyzeteket be kell lőni és akkor nem lenne miről beszélni.
  Magunkra húztuk őket a második félidőben.
  Más probléma esetleg? Ja a játékvezető….

 4. misleny drukker szerint:

  Persze a helyzeteket le kell rúgni és meg is voltak hozzá. Ettől még 4-5 olyan 30 méteren belüli véleményes szabadrúgást itélt a játékvezető, az egyébként pontrúgásokban erős és az nb 2-ben negyedik helyen álló csapatnak…. És, jövő héten is fog vezetni…..

  Igen, magunkra húztuk a 4. helyezett ellenfelet és kontrára játszottunk, a helyzeteink megvoltak. Tök igazad van abban, ezeket be kellett volna rúgni, ettől még a fekete ruhás korrekt lehetett volna… De nem volt az, szerintem alacsony színvonalon vezette a meccset.
  Hajrá Misleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!