A Gyula ellen zárul őszi hazai pályás szereplésünk

Az őszi fordulók során utolsó alkalommal lép pályára együttesünk hazai környezetben, ellenfelünk a Gyula gárdája lesz.

A szombaton 13.00-kor kezdődő összecsapást Szommer Attila vezeti, segítői Varga Gábor és Illés Tamás lesznek.

A Gyula a bajnokság 8. pozícióját foglalja el, 5 győzelem mellett 4 döntetlen és 4 vereség áll a nevük mellett, ami 19 pontot eredményez számukra, ez pedig csak 3-mal kevesebb mint a Kozármisleny FC pontjainak száma.

A Gyulai Termál FC elég hullámzó teljesítményt nyújt a bajnokságban.

Kiütéses vereséggel kezdték a szezont (5-0-ra kaptak ki Dabason), aztán a következő 4 meccsből 10 pontot gyűjtöttek (Gyulán verték 3-1-re a Baját, majd Szekszárdon játszottak döntetlent ezt követően legyőzték a Bölcskét és a Videoton II.-t).

Ezután megtorpantak, hiszen Monoron kikaptak, majd a sereghajtó Maglód ellen hazai környezetben csak 1-1-es döntetlenre futotta erejükből.

Ezt követően előbb Orosházán szaladtak bele egy 4-0-ás vereségbe, majd hazai pályán ismét csak döntetlenre futotta erejükbe igaz akkor már egy erős csapat a Dunaharasztival szemben.

Az utolsó 4 fordulóban mutatott teljesítményüket szinte már jónak értékelhetjük, ha nem csúszott volna be egy hazai pályás vereség az ESMTK-tól.

A SZEOL otthonában aratott 1-0-ás győzelmük, vagy a Vácon elért 1-1-es döntetlenjük is nagyon értékes, zárásként pedig a múlt hétvégén a Szentlőrincet gyűrték le 3-1-re.

A Szentlőrinc elleni mérkőzésükből a Gyula TV egy rövid összefoglalót készített, ami megtekinthető a világhálón.

Hogy melyik arcát mutatja a Gyula szombaton Kozármislenyben, az nagy talány.

Ha a dabasi vagy orosházi teljesítménnyel rukkolnak ki, azt nem bánnák a mislenyi szurkolók, de ha a szegedi vagy váci produkciót ismétlik meg, akkor igencsak nehéz dolga lesz Németh Zsolt tanítványainak.

Vezetőedzőnk rendkívül mérges és csalódott volt a bölcskei vereség után. Legnagyobb probléma az volt, hogy nem mindenki érezte át a találkozóban rejlő lehetőséget és többen csalódást keltő hozzáállást mutattak.

Tudjuk, hogy Bölcskén nem egyszerű nyerni, de egy dobogóra, vagy feljebb vágyó csapatnál nem lehetnek akarati problémák.

Reméljük, hogy a Gyula ellen ismét egy elszánt gárdát láthatunk a pályán, mert nagy szükség lenne a győzelemre, mert abban az esetben sem biztos, hogy a dobogón tudnánk telelni, hiszen egy rendkívül nehéz idegenbeli összecsapás vár még ránk a jelenlegi 2. helyezett Monor otthonában.

Szurkolóink szokásos biztatása és támogatása mellett szeretnénk szépen zárni az őszi hazai pályás szereplésünket!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!