A Gyula együttesét fogadjuk a városnapon

Szeptember 12-én, szombaton, 16:30-kor  kerül megrendezésre az NB III Közép csoportjának két veretlen csapata, a HR-Rent Kozármisleny és a Várfürdő-Gyulai Termál FC közötti bajnoki labdarúgó mérkőzés.

A Gyula hazai környezetben kezdte a bajnokságot, az újonc Pénzügyőr ellen 1-1-re végeztek, majd értékesnek tekinthető pontszerzéssel folytatták a SZEOL otthonában.

A 3. fordulóban szabadnaposak voltak, majd az ezt követő mindhárom mérkőzésüket 2-0 arányban nyerték meg a Békéscsaba II, a Szentlőrinc és a Szekszárd ellenében.

A forduló előtt 11 pontjukkal az előkelő 5. helyen állnak, úgy, hogy 2.-3.-4. helyezett csapatok 12 pontot gyűjtöttek, de mindannyian 1 mérkőzéssel többet játszottak, mint a Gyula.

A Gyula a tavalyi évben a bajnoki táblázat 12. helyén végzett, bár kiesési gondjaink nem voltak, de bizonyára szerettek volna előrébb zárni.

A nyáron az együttesük játékosállománya jelentősen átalakult, Urbán Gábor személyében korábbi magyar bajnok labdarúgót is igazoltak.

Érkezett: Urbán Gábor, Szabó Csaba (Szeged – NB II), Gadó Gábor (Szeged – NB II), Balogh Milán (Békéscsaba – NB II), Hegedűs Edvin (Szeged – NB II), Kerekes István (Orosháza – NB III), Ferenczi Máté (Orosháza – NB III), Sztyecz Milán (Orosháza – NB III), Pilán Richárd (Békéscsaba – Megye II), , Kajári János (Kondoros – Megye I.).

Az új igazolások közül valamennyi mérkőzésen pályára lépett Sztyecz, Pilán, Balogh M. egy alkalommal hiányzott Szabó Cs. így leginkább ők épültek be a csapatba, legtöbb lehetőséget eddig ők kapták.

A keretbe érkezők közül többen is sérüléssel bajlódtak, a korábban Kozármislenyben az NB II-es csapatunkban is szereplő Gadó Gábor sérülés és hosszú kihagyás után próbálja visszanyerni régi formáját, de Urbán Gábor is csak a legutóbbi fordulóban volt kezdő, ekkor 75 percet játszott.

A HR-Rent Kozármisleny a múlt hétvégén szabadnapos volt, ezért felkészülési mérkőzést játszott, az NB II-es Dunaújváros otthonában 2-1-es győzelmet arattak Lauerék.

A nélkülünk megrendezett fordulót megelőzően 2 csapat volt közvetlenül mögöttünk akinek esélye lett volna az előzésre, de a Dunaharaszti a Pénzügyőr otthonában, míg a Monor a Budafok–Újbuda otthonában kapott ki, így egyiküknek sem sikerült előrébb lépnie, mondhatni jól jöttünk ki a szabadnapból.

A szombati összecsapás illeszkedik a Kozármislenyi városnapi programsorozatba is, bízunk benne, hogy sokan választják kikapcsolódásként a két veretlen csapat összecsapását!

A találkozó megtekintése a hölgyek és a gyermekek számára a korábbiakhoz hasonlóan továbbra is INGYENES.

Sok szeretettel várjuk a szurkolókat!

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. gattuso4 szerint:

      Az 5:1 szép eredmény!GRATULÁLOK!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!