A Gyirmótot fogadjuk szerdán a Magyar Kupában

Szerdán 15:00-kor, a Magyar Kupa országos főtábláján az NB II-es Gyirmót FC Győrt fogadja a Kozármisleny FC labdarúgócsapata.

A tét a legjobb 64 csapat közé kerülés, a továbbjutás 1 mérkőzésen dől el.

Amennyiben a rendes játékidő végén döntetlen az eredmény, akkor  2 x 15  perces  hosszabbítás következik. Ha a  hosszabbításban  mindkét  sportszervezet  azonos  számú gólt  ér  el,  vagy  nem  esik  gól,  akkor a  továbbjutás büntetőrúgásokkal dől el.

A Gyirmót FC Győr a tavalyi évben még az NB I-ben szerepelt, de onnan búcsúzni kényszerült. A nyáron egy NB II-es szinten ütőképes együttest hoztak össze, amely jelenleg a bajnoki táblázat 6. helyén áll.

kfc-ujpest_04_525

Csapatunk az elmúlt két évben kimondottan jól szerepelt a Magyar Kupa küzdelmeiben, két éve történelmi sikert elérve a legjobb 8 közé jutott Németh Zsolt együttese, a negyeddöntőben a Békéscsaba ellenében volt esélyünk a legjobb 4 közé kerülésre is, az idegenbeli 2-1 után hazai pályán 1-0-ra vezetni tudtunk, de végül a lila-fehérek egalizáltak, így ők jutottak az elődöntőbe.

A tavalyi évben a főtáblán két kört abszolváltunk, előbb a Veszprém otthonában győztünk 3-0-ra, majd a velünk egy osztályban szereplő Nyíregyházát bravúrosan 3-2-re múltuk felül. A legjobb 16 közé jutásért megrendezett összecsapás miatt sincs szégyenkezni valónk, a nagy múltú Újpest FC ellen a rendes játékidő és a hosszabbítás végén is 1-1-re végeztünk, de sajnos a büntetőrúgásokban alulmaradtunk.

A csapat az idei évben is megpróbál maradandót aratni, igaz ez akkor is, ha idén főképp a bajnoki szereplés élvez prioritást, de nem feltartott kezekkel lépünk pályára a Gyirmót ellen sem.

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    GYERÜNK SRÁCOK HARCOLJATOK EGYMÁSÉRT ÉS KOZÁRMISLENYÉRT!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!