A dobogó 2. helyén álló csapatunk a 3 pontért utazik Paksra

Vasárnap 17.00-kor a Paks II. otthonában lépnek pályára NB II-es labdarúgóink.

A Csákváron elveszített bajnoki mérkőzés után, Pakson javíthat együttesünk és megerősítheti előkelő helyét a bajnoki táblázaton.

A házigazda együttes jelenleg sereghajtó az NB II-ben, így 2. hely álló csapatunk célja nem is lehet más, mint a 3 pont begyűjtése, még akkor is ha ismét idegen környezetben lépünk pályára.

A foci az egyik legkiszámíthatatlanabb labdajáték, de reméljük, hogy ezúttal sikerül megvalósítani elképzeléseinket és a papíron erősebb Kozármisleny gárdája be tudja gyűjteni a 3 pontot.

Csapatunkkal kapcsolatos hír, hogy Fellai letöltötte eltiltásátRomic és Fröhlich is a csapattal edzett. A korábbi sérültek közül Kiss Márton is teljes értékű játékos, akár lehetőséget is kaphat, miképp Schmidt Zsolt is felépült porcműtétét követően, így az elmúlt hetekhez képest valamelyest jobb előjelekkel várjuk a vasárnapi összecsapást.

A Haladás II. ellen megsérült Erős Csaba azonban egyenlőre külön edzett, az ő játékára kicsi az esély.

A játékosok elszántak és arra készülnek, hogy az előző 3 idegenbeli összecsapásunk után ezúttal győzelemmel térjenek haza! Ehhez pedig sok sikert kívánunk és nagyon szurkolunk a CSAPATNAK!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!