A Dabas otthonában lépünk pályára

Az első megszerzett tavaszi győzelem után, szombaton Dabasra utaznak labdarúgóink.

Ahogy azt Németh Zsolt edzőnk elmondta, már Makón is győzelmet érdemeltünk volna, de akkor még “be kellett érnünk” a döntetlennel, de már akkor pozitívum volt, hogy kapott gól nélkül szereztünk pontot.

A hétvégén, a Mórahalom ellen győzelemre készültünk és a terveknek megfelelően sikerült is itthon tartani a 3 pontot, ráadásul úgy, hogy ismét érintetlen maradt a hálónk.

A két veretlen mérkőzés után Dabasra már úgy utazhatunk, hogy nagyobb önbizalommal léphetnek pályára labdarúgóink.

A Dabas az őszi fordulók végéig úgy tűnt, hogy szerencsés esetben akár még a feljutásért is versenyben lehet, de a dobogó alsó fokának elérése tűnt inkább reálisabb célnak.

Ez mostanra úgy tűnik, hogy nem fog megvalósulni, hiszen jelenleg 36 pontjukkal a bajnoki táblázat 6. pozícióját foglalják el és már 10 pontos a lemaradásuk a 3. helyezetthez képest.

A tavaszi 6 fordulóból 5 mérkőzést játszottak csak le, az időjárás miatt a Hódmezővásárhely elleni összecsapásuk április 18-án kerül pótlásra.

KFC-Morahalom_4_525

A tavaszi mérkőzéseken 3 győzelmet értek el, idegenben a Vecsés és a Szentlőrinc otthonában, illetve odahaza a Szekszárd ellen, 2 alkalommal vereséget szenvedtek (Paks II., Iváncsa).

Számunkra a Paks II. dabasi szereplése lehet a példa, hiszen a Tolna megyei csapat otthonában tudta legyőzni a Dabas együttesét.

Mi sem feltartott kezekkel lépünk majd pályára, a pontszerzés reményében utazunk Dabasra.

Csapatunkból Torkos Attila letöltötte 5 sárga lapos eltiltását, így már vele is számolhat a szakmai stáb, ezáltal tovább bővül a bevethető játékosok névsora.

A két csapat őszi mérkőzésén a Dabas Kozármislenyben 2-0-ra tudott nyerni, a mérkőzés korai szakaszában 11-esből szereztek vezetést, majd a még az első félidőben szabadrúgásból növelték előnyüket. A kétgólos különbség megnyugtatta a vendégeket, akik végül magabiztosan nyertek.

Reméljük, hogy ezúttal nem kínálunk tálcán lehetőségeket ellenfelünknek és sikerül egy szoros mérkőzésen jó eredményt elérni!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!