A Bp. Honvéd együttese érkezik Kozármislenybe

Rendhagyó módon, ezúttal vasárnap 15:00-kor kerül megrendezésre következő hazai pályás mérkőzésünk, melynek oka, hogy az NB I-es alakulatok második csapatai vasárnap lépnek pályára a bajnokságban.

A fővárosi piros-feketék 1 hellyel és 1 ponttal előzik meg csapatunkat, így nem is lehet más célunk, mint megelőzni őket.

Az elmúlt években bajnoki mérkőzéseken már összecsaptunk a Bp. Honvéd második számú csapatával is, de talán még mindenki emlékszik, amikor 2 éve a klub történetének egyik legnagyobb sikerét aratva a Bp. Honvéd első csapatát is oda-vissza győztük le tétmérkőzésen, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

A Bp. Honvéd II. főképp hazai pályán eredményes (igaz a múlt hétvégén otthon kaptak ki az Iváncsától), ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a 3. fordulóban nagy meglepetést okozva a PMFC otthonából elvitték a 3 pontot.

01_dabas_20170930_525

Mivel második számú csapatról beszélünk, nem nagyon lehet tudni milyen összetételű együttessel kell felvenni a versenyt, igaz ez akkor is, ha a Bp. Honvédra nem nagyon jellemző, hogy tömegével játszanának vissza az NB I-es gárdából. (A Honvéd NB I-es csapata szombaton Sopronban a Haladás vendégeként lép pályára.)

Hétvégi ellenfelünk 3 győzelemmel (PMFC, Vecsés, Szentlőrinc) 2 döntetlennel (Dabas, Hódmezővásárhely) 4 vereséggel (SZEOL, Paks II., Szekszárd, Iváncsa) 11 ponttal a 10. helyen áll a bajnokságban.

Csapatunk a múlt hétvégén Szegeden a listavezető otthonában vendégszerepelt, ahol az 1 pontra mindenképpen rászolgált volna. Ellenfelünknek nem voltak igazi helyzete, az egy lehetőségük értékesítésével vezetéshez jutottak, melyet aztán már nem is engedtek ki a kezükből. Nyilván minden vereségből tanulni lehet és kell is!

A játékosaink elszántak és a két vesztes mérkőzés után, hazai pályán szurkolóink támogatása mellett szeretnének ismét győzelmet aratni.

A vasárnapi bajnoki mérkőzést Dr. Jakab Géza vezeti, segítői Rózsa Dávid és Nagy Márk lesznek.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!