A Bölcske ellen hazai pályán keződik a bajnokság

A múlt héten már kezdetét vette az NB III-as bajnokság, igaz a Komló – HR-Rent Kozármisleny mérkőzés a bányászváros pályájának játékra alkalmatlansága miatt elmaradt.

A korábbi években egyszer sem kezdődött ilyen korán (február 13.) a bajnoki szezon, de a február 20-a is korai időpontnak számít.

Csapatunk január 4-én kezdte el a felkészülést, hiszen február 10-én már Magyar Kupa tétmérkőzést játszottunk.

Az MK negyeddöntő első mérkőzésén Békéscsabán léptünk pályára, ahol Beke Péter révén fontos idegenbeli gólt szerezve vezetéshez jutottunk.

A mérkőzésen nem volt sem kétosztálynyi, de még osztálynyi különbség sem, a hazaiak két pontrúgásból voltak csak eredményesek.

A kupapárharc első felvonását ugyan 2-1-re a Békéscsaba nyerte meg, de mind a különbség minimális mértéke, mind a mutatott játékunk és az idegenben lőtt gól alapján bizakodhatunk, hogy a március 2-án Kozármislenyben megrendezésre kerülő visszavágón a továbbjutás kiharcolhatjuk!

A kupamérkőzést megelőzően a tél során az alábbi felkészülési mérkőzéseken lépett pályára együttesünk:

HR-Rent Kozármisleny – PVSK (megye I.) 11-0

Szentlőrinc (NB III)  – HR-Rent Kozármisleny 0-8

Paks II. (NB III) – HR-Rent Kozármisleny 0-4

Zalaegerszeg (NB II) – HR-Rent Kozármisleny 1-0

HR-Rent Kozármisleny – Szekszárd (NB III) 2-0

HR-Rent Kozármisleny – Bjelovar (horvát III.) 2-1

A téli átigazolásaink a következőképpen alakultak:

Távozott:

Wittrédi Dávid (Zalaegerszeg)

Lauer Norbert (Szászvár)

Tóth Dániel (Békéscsaba)

Szabó Milán (Szekszárd)

Czifra Viktor (Pécsvárad)

Érkezett:

Puskás Zoltán (SC Sitzenberg-Reidling)

Sinanovic Sinan (MTK)

Labát Dávid (REAC)

Zsebe Gábor (Bóly)

A második tavaszi fordulóban (ami mindkét együttes számára az első lesz) hazai pályán a Bölcskét látjuk vendégül, akik jelenleg a tabella 13. helyén állnak, 6 ponttal előzik meg az utolsó helyezett Szekszárdot. A múlt héten éppen egymás ellen mecsceltek volna, de az időjárás és a bölcskei pálya állapota miatt az összecsapás elmaradt.

Együttesünk az ősszel, Bölcskén lejátszott mérkőzésén bár nem játszott jól, ennek ellenére hátrányból megfordította a találkozót, de 91. percben a tolna megyei csapat kiénekelte a sajtot a szánkból és döntetlenre hozta a mérkőzést.

Játékosainkban reméljük felrémlenek annak a mérkőzésnek a nem túl kellemes emlékei és Németh Zsolt tanítványai megmutatják, hogy melyik a jobb csapat és visszavágnak az ott elveszített 2 pont miatt.

Hajrá Kozármisleny!

3 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  Lesz mérkőzés szombaton?
  A Bölcskei honlapon azt írják, hogy elmarad.

  Már nagyon ki vagyunk éhezve egy Kozármislenyi győzelemre.

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!

 2. NagyG szerint:

  Hét elején úgy tűnt még, hogy nem lehet mérkőzést rendezni a mislenyi pályán, nagyon mély volt a talaj.
  Felvettük a kapcsolatot a Bölcskével, hogy NB III-ra hitelesített műfüvön (Szentlőrincen) tudnánk lejátszani a bajnokit, de csak vasárnap szabad a pályájuk, mert a Lőrinc játszik rajta szombaton. A Bölcske nem ment bele az időpont módosításba. Azóta sokat javult a pálya állapota és JELEN PILLANATBAN úgy tűnik, hogy LESZ MÉRKŐZÉS SZOMBATON! Nem kértük a mérkőzés elhalasztását, mindenképpen játszani szeretnénk!! Hajrá Misleny!

 3. MISLENY FAN szerint:

  Köszi!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!