A Bölcske csapatát fogadjuk szombaton

A bajnokság 28. fordulójában a 9. helyezett Bölcske együttesét fogadjuk szombaton 18:00-kor, Kozármislenyben.

Hétvégi vendégeink remekül kezdték a tavaszt, az első 6 mérkőzésükből 5-öt megnyertek, így ezzel a bajnokság azon fázisában a legtöbb pontot szerezték és tavaszi listavezetők is voltak.

A Bölcske a Baja 7-0-ás legyőzésével indította a tavaszi fordulókat, majd Szekszárdon 5-4-re tudtak nyerni, ezt követően ugyan otthon 2-0-ra kikaptak a Videoton II-től, de utána sorozatban 3-szor győztek.

Hazai környezetben 4-0-ra múlták felül a Gyulát, majd Monorról is elhozták a 3 pontot (0-2), a Maglódot pedig magabiztosan 6-0-ra fektették két vállra.

A jó kezdést megtorpanás követte, előbb Orosházán kaptak ki 1-0-ra, majd odahaza 3-2-re a Dunaharasztitól.

A tavasszal remeklő SZEOL otthonából viszont már értékes döntetlennel távoztak (1-1), de ezután odahaza botlottak az ESMTK ellen, ahol vendégek 2-0-ra győztek.

A következő héten Vácon megráncigálták az oroszlán bajuszát, 2-1-re vezettek a listavezető otthonában, végül szűken, 3-2-re veszítettek.

Öt nyeretlenül megvívott forduló után a múlt hétvégén ismét megérezhették a győzelem ízét, amikor a Szentlőrincet 3-1-re múlták felül Bölcskén.

A vendégek legeredményesebb góllövője Tóth Tibor 11 alkalommal köszönt be az ellenfelek kapujába.

A két csapat ősszel lejátszott mérkőzésén minden erőfeszítésünk ellenére Tóth Tibor 2 góljával 2-0-ra vezettet a Bölcske ellenünk, majd Tóth Adrián a 92. percben szépített így 2-1-es fájó vereséggel utaztunk haza.

Bízunk benne, hogy csapatunk folytatja a hetek óta tartó jó szereplését és sikerül eredményesnek lenni.

A múlt héten, ha nem is könnyen, de végül megérdemelten 2-0-ra győztünk Szekszárdon.

Igaz, hogy Zsók öngóljával szereztünk vezetést (ha nem a védő talál be, akkor Lauer lett volna eredményes), ezt követően volt 2-3 meccslabda is, amivel eldönthettük volna a 3 pont sorsát.

Mivel kimaradtak a helyzetek, volt izgulni valónk, főleg a 80. percben Zsók lövésénél, amelynél Molnár Péter a felső sarokból bravúrral tornázta ki a labdát.

A slusszpoén a 93. percben érkezett, amikor Tóth Adrián szépen kicselezte védőjét, majd kihagyhatatlan gólhelyzetbe hozta Czirákit aki betalált és ezzel lett biztos a győzelem.

A Bölcske jelenleg a középmezőny oszlopos tagja, kiesési gondjaik nincsenek, de nyilván a rendkívül szoros középmezőnyben szeretnének a lehető legjobb helyen befejezni a bajnokságot.

A találkozót Jakab Géza vezeti segítői Sebestyén László és Bornemissza Norbert lesznek.

A mérkőzésre sok szeretettel várjuk a szurkolókat!

A gyermekek és a hölgyek – a korábbiakhoz hasonlóan – ingyen tekinthetik meg az összecsapást.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!