9 gól, 4 kapufa – soha rosszabb kezdést

HR-Rent Kozármisleny – Bölcske 9-0 (4-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Kovács G. (fehér M., Schweighardt D.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E. (Zsebe 77.), Kovács T. – Beke (Puskás 71.), Kirchner, Sinanovic (Várda 61.) – Gránicz

Vezetőedző: Németh Zsolt

Bölcske: Cseri – Fogas (Varga T. 71.), Ledneczki, Féhr, Horváth M. – Dorogi, Fröhlich, Laták, Blatt – Budai, Nagy D. (Szili 61.)

Vezetőedző: Buzás Attila

Gólszerzők: Gránicz 7., Kirchner 29., Sinanovic 35., Beke 42., Kirchner 70., Kirchner 75., Puskás 81., Várda 84., Kirchner 90. percben.

Biztató formában, sikeres téli felkészüléssel a hátunk mögött fogadtuk a Bölcske együttesét, akikkel szemben volt elszámolni valónk, hiszen ősszel a 91. percben szerzett góllal vettek el tőlünk 2 pontot.

A 6. percben Kocsis oldalszabadrúgása az egyik vendég védő fején megcsúszott, de Cseri kapus vetődve hárított.

A 7. percben Sinanovictól kapta a labdát Gránicz a bal szélen, majd egy védőt kicselezve 22 méterről a léc alá bombázott. 1-0.

A 10. percben Sinanovic a bal szélről befelé húzta a labdát, majd lövése a felső lécen csattant.

A 12. percben Nagy Erik lövése kipattant Cseriről, a labdát Beke közelről kapu mellé lőtte.

A 23. percben Beke középre tartó labdáját fogta a bölcskei kapus.

A 29. percben Gránicz a jobb szélen kicselezte emberét, majd középre lőtt labdáját Kirchner közelről a hálóba pofozta. 2-0.

A 30. percben Kirchner 18 méterről kapu mellé lőtt.

A 34. percben Beke passza után Gránicz 15 méterről lőtt, de a labda a kapufáról kifelé pattant.

A 35. percben Kircner iramodott meg középen, majd balra passzolt Sinanovichoz, aki a 16-os vonaláról a kapus fölött a hálóba lőtt. 3-0. A fiatal játékos első bajnoki mérkőzésén 1. találatát szerezte.

A 37. percben Sinanovictol Kircherhez került a labda, aki betolta a 16-oson belülre, majd megcélozta a jobb alsó sarkot, de Cseri hatalmas bravúrral hárított.

A 39. percben Sinanovic szép cselt bemutatva közelről lőtt, de labdáját blokkolták a védők.

A 42. percben Gránicz csele után Bekéhez került a labda, aki nem teketóriázott és 15 méterről a kapuba bombázott. 4-0.

Az első félidőben az történt a pályán, amit a Kozármisleny eltervezett és végül megvalósított. Kapujához szegezte a vendégeket és sok helyzeteket kidolgozva magabiztos vezetést szerzett.

A 46. percben Kirchner 14 méterről kapu fölé lőtt.

Az 51. percben Kirchner iramodott meg a jobb szélen, majd középre passzolt Bekéhez, aki 18 méterről megcélozta a kaput, de a labda ezúttal is a kapufán csattant. A kipattanót Sinanovic szúrta rá, de Cseri hárított.

Az 58. percben a feltűnően nagy lövőkedvvel játszó Gránicz 20 méterről kapu mellé lőtt.

A 60. percben ismét Gránicz vállalkozott lövésre, de Cseri hárított.

A 61. percben Kocsis oldalszabadrúgása után Lantos közelről fejelt kapura, de a bölcskei kapus újabb nagy bravúrt bemutatva kiszedte a bal alsó sarokba tartó labdát.

A 63. percben Kocsis az oldalhálóba lőtt.

A 70. percben Kocsistól kapta a labdát Kirchner, majd két ember között átemelte magának a játékszert és egy újabb védő kicselezése után csodás gólt lőtt. 5-0.

A 74. percben Gránicz ismét eltalálta a kapufát.

A 75. percben szöglet után Lantos fejelt kapu mellé.

A 75. perc végén Puskástól kapta a labdát Kirchner, majd 18 méterről nagy erővel védhetetlenül a hálóba lőtt. 6-0.

A 79. percben Kiss M. beadása után Kovács T. kapu fölé fejelt.

A 81. percben a télen visszatérő és csereként pályára lépő Puskás visszakapta az előző gólpasszt Kirchnertől, majd bal lábbal a kapus mellett a hálóba lőtt. 7-0.

A 84. percben az NB III-ban debütáló Zsebe passzából Várda a jobb felsőbe zúdította a labdát. 8-0.

A 90. percben Várda harcolt meg a labdáért a bal szélen, majd középre adott passza után Kirchner bal lábbal a hálóba lőtt. 9-0.

A találkozót rendkívül magabiztosan nyerte meg együttesünk és történelmi sikert aratott is egyben. Korábban nem fordult elő, hogy bajnoki mérkőzésen 9-0-ra nyertünk volna!

Örömteli volt látni, ahogy játékosaink a nagy előny birtokában sem álltak le, élvezték a focit és gólra törően játszottak. A sikerből mindenki kivette a részét!

Gratulálunk a CSAPATNAK!

Németh Zsolt: Gratulálok játékosaimnak a remek játékhoz és a hozzáálláshoz. Tudjuk nagyon jól, hogy ebből a győzelemből messzemenő következtetést nem szabad levonni és legfőképp helyén kell kezelni a sikert! Ezen az úton kell tovább mennünk és holnaptól a Bp. Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésre készülünk, ahol jóval nehezebb dolgunk lesz.

Buzás Attila: Nehéz mit mondani egy 9-0-ás vereség után. Azt gondolom, hogy a Kozármisleny ilyen arányban is megérdemelten nyert, teljesen reális ez az eredmény. A két csapat között óriási különbség van. Gratulálok a Kozármislenynek és kívánok, hogy nyerjék meg a bajnokságot! Mi mindent megteszünk azért, hogy céljainkat elérjük, de tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz tavasz elé nézünk.

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ A CSAPATNAK!!!

  Ez tökéletes kiszolgálás volt a kiéhezett szurkolóknak.
  Ezen az úton kell továbbhaladni és egy csodálatos szezon lehet az idei.

  Remélem a Csabának is maradt még 3 gól a lábatokban!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!

 2. Kopé szerint:

  jó meccs volt.. tetszett

Szólj hozzá a bejegyzéshez!