6 újabb megállapodás – alakul NB II-es keretünk

A felkészülés 2. héten van túl a Kozármisleny NB II-es csapata.

A Szabó Zsolt vezette szakmai stáb igyekszik minél jobban megerősíteni az együttest, gőzerővel folyik a keret kialakítása.

Újabb érkezőkről számolhatunk be, hiszen megállapodás született néhány labdarúgóval.

Nagy Krisztián a kozármislenyi utánpótlásból került a Bp. Honvéd Magyar Futball Akadémiára, ahol U19-es Magyar Bajnok is lett, majd később bemutatkozott az NB I-ben is. A 21 éves labdarúgó az elmúlt félévet a másodosztályú Kazincbarcika együttesében töltötte.

Farkas Zoltán a Szeged NB II-es csapatából érkezik. A 23 éves, bal lábas futballista komolyabb NB I-es múlttal is rendelkezik, hiszen még a Kaposvár színeiben 49 alkalommal szerepelt a legmagasabb osztályban.

Cziráki Attila az előző félévben Szigetszentmiklós labdarúgója volt, előzőleg pedig a Paks II.-ben játszott. A 22 éves szélső középpályásként bevethető labdarúgó 53 NB II-es meccsen 3 gólt szerzett ezidáig.

Tóth Adrián ugyancsak ismerős Kozármislenyben, hiszen korábban a Németh Zsolt vezette Megye I-es csapatban is szerepelt. Az előző évben a Pécsvárad labdarúgója volt, ahol 30 találatával gólkirály is lett.

Bozsovics Milán már úgy volt, hogy télen Kozármislenybe érkezik, de akkor egy sérülés megakadályozta ebben. Az ugyancsak Magyar Futball Akadémián nevelkedő 20 éves labdarúgó a PMFC II-ből érkezik.

Turi Tamás a PMFC labdarúgójaként az előző félszezont a Baja gárdájában töltötte, de korábban még a Pécs színeiben 2 alkalommal az első osztályban is pályára lépett.

Sok sikert kívánunk Kozármislenyben az érkező labdarúgóknak!

A csapattal kapcsolatos hír, hogy Vadas Zalán a korábbi tájékoztatásunkkal ellentétben mégsem marad Mislenyben, ugyanakkor a régi játékosok közül Fenyvesi Olivér továbbra is nálunk folytatja.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

3 hozzászólás

 1. Bauer szerint:

  Egész szép névsor!
  Sok sikert nálunk srácok!

 2. Sipos Béla szerint:

  Miro! Boldog Névnapot kívánok! Szeretettel gondoltunk Rád vasárnap, 14-én, sérülésmentes kitűnő szezont , jó és eredményes játékot Mislenyben! És Boldog magánéletet! Barátsággal ölelünk!

 3. MISLENY FAN szerint:

  Ez igy már elég ütös kis csapat lesz, remélem a fiuk még egy évig megörzik a hazai veretlenséget és egyre több szurkoló jár majd ki a meccsekre! Én személy szerint már nagyon várom a kezdést / és a Videoton verést is /.
  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!