400 millió Ft a Sportcentrum felújítására, bővítésére

A tegnapi nap, Kozármislenyben jártak a Minisztérium illetékesei, megtekintették a Kozármislenyi Alkotmány téri Sportcentrumot és megerősítették  a médiában már korábban megjelent híreket, hogy 2014-ben a kormány 400 millió Ft támogatást biztosít a labdarúgó pálya illetve létesítményeinek felújítására, bővítésére.

Talán nem mindenki tudja, hogy 2011 nyarán már csak nagy nehézségek közepette, az akkor még ígéretek szintjén lévő TAO támogatás reményében indult el labdarúgó csapatunk az NB II Nyugati csoportjában.  A szezon minden várakozást felül múlt, hiszen év végén ezüstérmet akasztottak labdarúgóink nyakába!

2012 nyara ha lehet mondani, még kilátástalanabbnak tűnt, a klub a megszűnés szélén állt, amikor az MLSZ TV-s pénzek nyújtottak „segítő kezet” ez nélkül el sem tudtunk volna elindulni a másodosztályban, bár ezzel is a legalacsonyabb költségvetésből dolgoztunk, az Önkormányzat nem tudott támogatást adni.

A bajnokság sem tűnt egyszerűnek, hiszen a 16 csapat közül csak az 2-5. pozíció jelentett biztos bennmaradást. Az előző évi csodát újabb követte és ismét 2. helyen végzett a Kozármisleny FC.

A legutóbbi két év kiemelkedő eredményeinek hatványozottan köszönhetően a jelenlegi NB II-es klubok közül az egyik legmagasabb összegű támogatást ítélték meg Kozármislenynek!

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, akinek része volt ebben!

Elsőképpen a klub vezetőinek, akik biztosították a feltételeket és adott pillanatokban MERTEK NAGYOT ÁLMODNI!

Ezen kívül a labdarúgó csapatban szereplő  játékosoknak, az őket felkészítő edzőknek, a technikai személyzetnek, pályamunkásnak, szertárosnak, fotósnak illetve MINDENKINEK, aki valamit is tett a sikeres szereplésekért, a KLUBÉRT!

Hajrá Kozármisleny!

5 hozzászólás

 1. Bauer szerint:

  Gratulálok!
  Ez mutatja, hogy az elmúlt évek rengeteg munkája milyen komoly értéket hozott létre Mislenyben!

 2. khm szerint:

  Azért arról nem ártott volna beszélni kicsit, hogy a 400 milliót mire fordítják majd. Ha már mertek nagyot álmodni!

 3. MHR szerint:

  1 napja született döntés, 2 órája jelent meg a hír.
  Most komolyan mit vársz khm??
  Biztosan készül majd egy bővítési/felújítási terv ami nem valószínű, hogy tegnap óta elkészült volna.
  De biztosan mindent időben meg fogsz tudni…

  MERTEK NAGYOT ÁLMODNI alatt azt értették, hogy 2 éven keresztül is bele mertek vágni az NB II-be (amikor ésszerűen nem szabadott volna a forráshiány miatt), aminek nemcsak 2 ezüstérem lett az eredménye, hanem a most elnyert felújítás is!!!

 4. jani szerint:

  Aztán majd a közmunkásokkal megépíttetik, mint ahogyan eddig is tették!

 5. Rudi szerint:

  Jani!!! Mire gondolsz???

Szólj hozzá a bejegyzéshez!