1-0-ás vereség a listavezető otthonában

Balmazújváros – HR-Rent Kozármisleny 1-0 (0-0)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Balmazújváros, 800 néző

Vezette: Ducsai J. (Kovács II. G., Török K.) tart. j.v.: Jakab Á.

Balmazújváros: Horváth L. – Bokros, Papp, Tamás, Virág – Kapacina (Kamarás 84.), Bódis, Farkas B., Sigér, Zsiga (Vólent 63.) – Kovács Á. (Belényesi 74.)

Vezetőedző: Feczkó Tamás

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Gubacsi, Lantos, Dinjar – Causic (Wittrédi 71.), Kocsis – Beke, Tóth M. (Csábi 84.), Sinanovic – Kemény (Városi 62.)

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gólszerző: Kovács Á. 65. percben.

Sárga lap: Tamás 64. illetve Sinanovic 45., Kiss M. 71., Lantos 72. percben.

Nem várt könnyű feladat labdarúgóinkra, hiszen az éllovas és remek formában lévő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő otthonában látogattak.

A mislenyi csapatból eltiltás miatt hiányzott Nagy Erik és Szekszárdi Tamás, Nagy Krisztián és Kirchner Krisztián pedig betegség miatt nem volt a keretben.

A 4. percben Sinanovic ment el a szélen, de beadását a hazai kapus lehúzta.

A 7. percben Beke beadása az egyik hazai játékos kezét érintette a 16-oson belül, de a játékvezető nem ítélt büntetőt.

A 10. percben a listavezető csapat végezhetett el szabadrúgást a bal oldalról, melynek végén Bokros 6 méterről fejelt fölé.

A 25. percben középről, 18 méterről érkezett egy  balmazújvárosi lövés, de a labda kapunk fölé szállt.

A 44. percben szabadrúgást követően élesen kapu elé lőtték a labdát a hajdúságiak, ami Lantosról a hálóba pattant, de közben az asszisztens jelzett, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

Egy jó csapat otthonában léptünk pályára, ahol a pályaviszonyok nem voltak optimálisak, az előző napi esőzés miatt a tocsogott a pálya, ez pedig eléggé megnehezítette a folyamatos játékot.

A második félidő elejét megnyomta a Balmazújváros, főképp ők birtokolták a labdát.

A 62. percben Sigér 16 méterről alig lőtt kapu mellé.

Aztán a hazai próbálkozások a 65. percben hozták meg az eredményt, amikor egy középpályás labdavesztés után Kovács Á. talált be Helesfay kapujába. 1-0.

A 72. percben Kapacina kísérletét Helesfay védte bravúrral .

A 75. percben Wittrédi szabadrúgása után Gubacsi fejelte le a labdát, majd Városi lőtt a hazai kapuba. Sajnos a játékvezető nem adta meg a gólt, meglátásuk szerint Gubacsi lesen volt a fejes előtt, de ez az ítélet erősen véleményezhető.

A 79. percben Belényesi emelt a mislenyi kapu fölé.

Egy jó csapattól szenvedtünk vereséget, akik nagyon jó ritmusban futballoztak, láthattuk, hogy nem véletlenül vezetik a bajnoki táblázatot.

Játékosaink a mérkőzés során nagyon akartak, küzdöttek, komoly energiákat mozgósítottak annak érdekében, hogy sikerüljön pontot szerezni, de ez ma nem jött össze.

A jövőre tekintve viszont mindenképpen biztató, hogy így tud küzdeni és harcolni a csapat, most sajnálhatjuk igazán a Cigánd ellen elhullajtott pontokat.

Feczkó Tamás: Nagyon nehéz talajú pályán nagyszerű mérkőzést játszottunk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amelyből sikerült egyet értékesítenünk. Örülünk, hogy ismét maximálisan kiszolgáltuk lelkes közönségünket.

Kovács Zoltán: Egy jó futballistákból álló, remekül összerakott, jó csapattól kaptunk ki. Ennek ellenére le a kalappal a játékosaink előtt, akik nagyot küzdöttek. Jól mentünk bele a mérkőzésbe és az mérkőzés elején volt egy szituáció, ami után 11-es kellett volna rúgnunk. A Balmazújváros birtokolta többet a labdát, de igazán nagy helyzetük nem volt, viszont sok pontrúgást végezhettek el, amelyek veszélyesek voltak. Sajnos a második félidőben egy középpályás labdavesztés után gólt kaptunk, pedig tudtuk, hogy erre figyelnünk kell és külön készültünk is erre. A hajrában volt esélyünk az egyenlítésre és úgy tűnt szabályos gólt szereztünk. Gratulálunk a Balmazújváros győzelméhez, nem véletlen, hogy ők vezetik a bajnoki táblázatot.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!